fbpx
-8 C
Montréal, CA
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Καναδάς κλείνει τα σύνορά του για ένα επί πλέον μήνα με τις ΗΠΑ.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ μέχρι την 21η Μαρτίου, παρατείνοντας την απόφασή της αυτή η Καναδική Κυβέρνηση για την διακοπή των οργανωμένων ταξιδιών τουριστών στις ΗΠΑ

Ο συνολικός χρόνος που θα παραμείνουν κλειστά για αυτούς τους λόγους φτάνει τον ένα χρόνο.

Όπως δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο “twitter”, ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας και Έκτακτων Αναγκών, Μπιλ Μπλερ: “Οι μη ουσιώδεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (οργανωμένες εκδρομές) με τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν παραταθεί έως τις 21 Μαρτίου 2021. Θα συνεχίσουμε να βασίζουμε τις αποφάσεις μας στις καλύτερες διαθέσιμες συμβουλές για τη δημόσια υγεία για να διατηρήσουμε τους Καναδούς ασφαλείς από τον ιό της πανδημίας τον COVID19.”

Επιστολή προς Μητσοτάκη από το ΕλληνοΚαναδικό Κογκρέσο

Επιστολή από το (CANADIAN HELLENIC CONGRESS, ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, CONGRÈS HELLÉNIQUE CANADIEN) έφτασε στο Πρωθυπουργικό Γραφείο με την Διοίκηση του “Κογκρέσου” να δηλώνει εγγράφως την συμπαράστασή της προς την όποια πρωτοβουλία ήθελε αναληφθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση για την σθεναρή υπεράσπιση των Εθνικών μας Δικαίων.

Επιστολή που καταγράφει την πρόθεση και επιθυμία σύσσωμου του σώματος των Ελλήνων που διαβιούν στην επικράτεια του Ομόσπονδου Κράτους του Καναδά λέγοντας χαρακτηριστικά:

Προς:  Αξιότιμο Κύριο Πρωθυπουργό                               Μόντρεαλ 15 Φεβρουαρίου 2021
Κυριάκο Μητσοτάκη
Αθήνα

Φίλτατε κύριε Πρωθυπουργέ της αγαπημένης μας Ελλάδας,

   Θεωρούμε σκόπιμο, εκπροσωπώντας το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και εκφράζοντας τα πάνδημα αισθήματα ολόκληρου του απόδημου Ελληνισμού στον Καναδά, να σας γνωρίσουμε την στήριξή μας στις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, για την οριστική διευθέτηση του εκκρεμούς ζητήματος με την γείτονα και σύμμαχο στο ΝΑΤΟ, Τουρκία, που αφορά την οριοθέτηση της ζώνης της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας στο ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

    Ένα θέμα που απασχόλησε όλες τις ελληνικές Κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, ως η μόνη προς διευθέτηση νομική διαφορά με τη γείτονα Τουρκία, κάτι που άλλωστε συνιστά πάγια εθνική θέση, υιοθετηθείσα και υποστηρισθείσα ρητώς από όλες ανεξαρτήτως τις ελληνικές Κυβερνήσεις, ειδικά από το 2004 και εντεύθεν.

    Κατόπιν αυτού (αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την αντιπαραγωγική στάση της Τουρκίας ενόψει της ενάρξεως της διαδικασίας διαπραγματεύσεως, μέσω της αρχικής φάσεως των διερευνητικών συνομιλιών), θεωρούμε επίσης σκόπιμο να τονίσουμε ότι στηρίζουμε ανεπιφυλάκτως την προοπτική της από κοινού προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο (κατά προτίμηση το International Court of Justice – ICJ), αν οι διμερείς διαπραγματεύσεις για το θέμα της οριοθετήσεως καταλήξουν άγονες.

    Μια προοπτική, την οποία δεν αξιολογούμε ως ιδιαζόντως πιθανή, λόγω των σταθερά αρνητικών θέσεων της Τουρκίας σε ζητήματα που αφορούν το εφαρμοστέο Δίκαιο της Θάλασσας (βλέπε μη υιοθέτηση της UNCLOS III [1982]), αλλά και της αρνήσεως αναγνωρίσεως εκ μέρους της Τουρκίας, της υποχρεωτικής δικαιοδοσίας του εν λόγω Διεθνούς Δικαστηρίου.

    Εντούτοις δεν θεωρούμε σκόπιμο να αποκλεισθεί ως ενδεχόμενο.

     Σε περίπτωση λοιπόν προσφυγής εις το Δικαστήριο της Χάγης, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι κατά την διαδικασία διαμορφώσεως του Συνυποσχετικού (compromis) την απαιτούμενη να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο προσφευγόντων μερών, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, από πλευράς Ελλάδος, τα ακόλουθα:

     Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την έγκαιρη ανάληψη πρωτοβουλίας σχετικώς με την χάραξη και την ανακοίνωση από πλευράς Ελλάδος, ευθειών γραμμών βάσεως καθ’ όλη την ελληνική ακτογραμμή και καθ’ άπασα την ελληνική ηπειρωτική και νησιωτική επικράτεια.

     Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την έγκαιρη ανάληψη πρωτοβουλίας σχετικώς με την επέκταση της ζώνης της ελληνικής χωρικής θάλασσας (Αιγιαλίτιδας Ζώνης/ΑΖ) στο μέγιστο δυνατό όριο (12νμ), συμφώνως προς το μονομερές δικαίωμα (ως μονομερής δικαιοπραξία) που παρέχει η Σύμβαση UNCLOS III (1982) σε όλα τα παράκτια κράτη, από την ηπειρωτική ή νησιωτική ακτογραμμή τους (εν προκειμένω των ευθειών γραμμών βάσεως).

     Στην φάση αυτή πρέπει να ληφθούν, ασφαλώς, υπόψη οι περιπτώσεις μη δυνατότητος ασκήσεως πλήρους επηρείας λόγω υπάρξεως αντικειμένων ακτών άλλων κρατών σε απόσταση μικρότερη από το διπλάσιο του νέου εύρους της εν λόγω ζώνης.

      Αυτό θα ισχύει με δεδομένο ότι το κράτος με αντικείμενη ακτογραμμή θα υιοθετήσει και αυτό, κατ’ αμοιβαιότητα, αντίστοιχο εύρος ΑΖ, σε περιπτώσεις που το υφιστάμενο εύρος της ΑΖ του είναι ήδη μικρότερο αυτού.

      Θα πρέπει να καταστεί γνωστό εγκαίρως στην άλλη πλευρά (Τουρκία), αλλά και να ανακοινωθεί δημοσίως στη διεθνή κοινότητα, ότι η ελληνική θέση αναφορικώς με το νομικό πλαίσιο περί της διαμορφώσεως των όρων του Συνυποσχετικού ως προς την αναγνώριση της δικαιοδοσίας του ICJ για την συγκεκριμένη υπόθεση, παραμένει αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητο ως προς το καθορισθέν πλαίσιο δια της επισήμου δηλώσεως εκ μέρους της Ελλάδος (13 Ιανουαρίου 2015) περί «αναγνωρίσεως της δικαιοδοσίας» του εν λόγω Δικαστηρίου, αναφορικώς με τις εξαιρέσεις που συμπεριελήφθησαν ρητώς σε αυτήν, ειδικά δε, σε σχέση με ζητήματα αφορώντα την εθνική κυριαρχία.

     Τέλος, είναι σκόπιμο να επισημάνουμε ότι θεωρούμε δεδομένο πως η αντίστοιχη δέουσα προσοχή θα δοθεί και στα συναφή νομικά ζητήματα, κατά τη διαδικασία προσφυγής στο ίδιο Δικαστήριο, με την Αλβανία, γεγονός που έχει ήδη ανακοινωθεί επισήμως, διασφαλίζοντας δεόντως ότι το οιοδήποτε νομικό προηγούμενο δεν θα αποτελέσει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της Τουρκίας.

      Φίλτατε κύριε Πρωθυπουργέ, δεχτείτε τις ευχές μας για επιτυχή έκβαση των συνομιλιών, για το καλό της Ελλάδος και του Ελληνισμού, εν γένει.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Dr. Θεόδωρος Χαλάτσης
Ο Διοικητικός Αντιπρόεδρος- Γραμματέας Dr. Κώστας Πάππας

 

“Πιθανή Πώληση Ακινήτου” Γιατί; – Prospect Sale of One Key Property

Με επιστολή της η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο ενημερώνει τα μέλη της αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για μια απόφασή της που σίγουρα προκαλεί οδύνη.

Το μείζον ερώτημα είναι πώς έφτασε ως εδώ η όλη κατάσταση για να προβεί σε εκποίηση της περιουσίας της και μάλιστα σε ακίνητο που από τα τέσσερα υποψήφια μπορεί να είναι ένα(sic) και είναι … εκκλησίες! ! !

“Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο (ΕΚΤ) στηρίζει τους Ελληνοκαναδούς της ευρύτερης περιοχής του Τορόντο με αμέτρητους τρόπους.

Προσφέροντας στα παιδιά μας έναν ισχυρό σύνδεσμο με την Ελληνική ιστορία και κουλτούρα μέσω των σχολείων μας, τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, διασκεδαστικές και διαφωτιστικές θεατρικές παραστάσεις ή παρέχοντας ένα χώρο λατρείας για τις οικογένειες μας και κοινωνικές υπηρεσίες για τους ηλικιωμένους, η ΕΚΤ διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη ζωή της κοινότητάς μας.

Η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική για πολλούς από εμάς, και φέτος βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σύνολο μοναδικών προκλήσεων. Λόγω της πανδημίας Covid-19, φίλοι και συγγενείς όχι μόνο στο Τορόντο αλλά σε όλο τον κόσμο έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα, επιχειρήσεις έχουν αποδεκατιστεί από τους νέους περιορισμούς και όλοι αγωνιζόμαστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα.

Δυστυχώς, οι τρέχουσες συνθήκες είχαν καταστροφικές επιπτώσεις και για την ΕΚΤ. Τα συνολικά μας έσοδα μειώθηκαν κατά περισσότερο από 90%.

Το τραπεζικό χρέος μας ανέρχεται στα τρία κόμμα δύο ($3.2) εκατομμύρια δολάρια με συνολικό χρέος τεσσεράμισι ($4.5) εκατομμύρια δολάρια και προβλέπεται να χάσουμε δύο ($2) εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2021.

Όπως ήδη γνωρίζετε, στην προσπάθειά μας να μειώσουμε το έλλειμμα έχουμε διεξάγει εράνους, αλλά δεδομένων των οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, η προσπάθειά αυτή δεν ήταν αρκετή ώστε να κάνουμε τη διαφορά.

Πρόκειται για μια ειδεχθή κατάσταση που δεν θα βελτιωθεί – στην πραγματικότητα θα χειροτερέψει δραματικά.

Αν δεν αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση θα χάσουμε τα πάντα: τα σχολεία, τα τμήματα χορών και θεάτρου, τη δυνατότητα να παρέχουμε κοινωνικές υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, υποχρεούται από το Καταστατικό και έχει καθήκον προς τα Μέλη της, να διασφαλίσει ότι η ΕΚΤ θα παραμείνει ένας ισχυρός και ενεργός μηχανισμός στήριξης για την παροικία μας.

Δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής δυσχέρειας, δημιουργήθηκε μια ανεξάρτητη Συμβουλευτική Επιτροπή ώστε να προτείνει λύσεις για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση για την επίλυση αυτού του σοβαρού οικονομικού προβλήματος.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα και αξιολόγηση της κατάστασης, συνιστάται η πώληση ενός τουλάχιστον ακινήτου της ΕΚΤ, που θα είναι ένα από τα εξής:

Ιερός Ναός Αγ. Ιωάννη & Πολιτιστικό κέντρο Μέγας Αλέξανδρος (1385 Warden Ave)

Ιερός Ναός Αγ. Δημητρίου & Πολυμενάκειο Πολιτιστικό κέντρο (30 Thorncliffe Park Drive)

Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (66 Gough Ave – 795 Carlaw Ave)

Καθεδρικός Ναός της Παναγίας (136 Sorauren Ave)

Η Συμβουλευτική Επιτροπή υπέβαλλε Αίτημα Υποβολής Προτάσεων (RFP) και δέχτηκε προτάσεις από τρείς από τις μεγαλύτερες μεσιτικές εταιρείες του Καναδά: CBRE, Colliers International και Cushman & Wakefield.

Μετά από εμπεριστατωμένο έλεγχο, η Συμβουλευτική Επιτροπή επέλεξε την εταιρεία Cushman & Wakefield ως αποκλειστικό μεσίτη για την διαδικασία αναζήτησης προσφορών πώλησης ενός τουλάχιστον ακινήτου ή της ανάπτυξης του.

Σε στενή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, η εταιρεία Cushman & Wakefield θα ξεκινήσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουμε ηθική και νομική υποχρέωση να στηρίξουμε τα συμφέροντα της ΕΚΤ και θα απευθυνθούμε σε εσάς να πάρετε την τελική απόφαση.

Στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε να ξεπεράσουμε σημαντικά εμπόδια.

Η τρέχουσα κατάσταση όμως είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε βιώσει στο παρελθόν.
Είναι πολύ λυπηρό να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σκεφτούμε την πώληση ενός από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας, αλλά η εναλλακτική είναι πολύ χειρότερη.

Η ίδια η επιβίωση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο κρέμεται από μια λεπτή κλωστή.

*Παρακαλώ απευθύνεται όποιες ερωτήσεις στο info@togreekcom.org

Greek Community of Toronto | www.greekcommunity.org


Prospect Sale of One Key Property

Dear Members and Friends:

For well over 100 years, the Greek Community of Toronto (GCT) has been here to support the local Greek population in countless ways. Whether it is to offer your children a strong connection to Greek history and culture through our school, our traditional dance classes, an entertaining and enlightening performance in our theatre or simply providing a venue to worship for your family and social services for the elderly, we play a critical role in the life of our community.

Last year was disastrous for many of us, and this year has its own unique set of challenges. Because of Covid-19, friends and family across the GTA and around the world have lost loved ones, businesses have been decimated by the new restrictions and we are all struggling to adapt to this new reality.

Sadly, the current circumstances have also had a devastating impact on the GCT. Our overall revenues have dropped by over 90%. Our current bank loan is $3.2 million dollars and our total debt is $4.5 million dollars, and we are on target to lose earnings of $2 million dollars by the end of 2021. As you know, we have conducted several fundraisers as a stopgap, but given the financial challenges we are all facing, it has not made a significant difference.

It is a grim picture that will not get any better—in fact, it will get dramatically worse. If we do not resolve this situation, we will lose everything: our schools, all cultural activities, the ability to support the community’s social needs and so much more.

As part of its mandate, the Board of Directors is obligated to ensure that the GCT remains a robust and active organization for our community. Given our current economic difficulties, an independent Advisory Committee was formed to explore the best approach to resolving our issue. After much research and deliberation, it recommended the potential sale of at least one of the GCT’s properties. Which would be one of the following:

· St. John’s & Alexander the Great Cultural Centre (1385 Warden Ave)
· St. Demetrios & Polymenakion Cultural Centre (30 Thorncliffe Park Drive)
· St. Irene’s Church (66 Gough Ave (795 Carlaw Ave)
· Virgin Mary’s Cathedral (136 Sorauren Ave)

The Advisory Committee issued a Request for Proposals (RFP). They received three proposals from Canada’s biggest brokerages: CBRE, Colliers International and Cushman & Wakefield. Following a thorough review, the Advisory Committee selected Cushman & Wakefield to be our broker of record to list the properties. Working closely with our Board, and with the approval of our Members, Cushman & Wakefield will begin soliciting offers on the above properties.

According to our constitution, as board of directors, we have a moral and legal obligation to preserve and promote the Greek Community of Toronto. We have weathered many storms in the past and thrived despite them. This current situation is unlike anything we have experienced in the past. Eventually, all final decisions will be approved by you.

It is troubling and very saddening to be in a position that forces us to contemplate selling one of our most treasured assets, but the alternative is considerably worse. We hope you agree and are willing to see this through with us.

The very survival of the Greek Community of Toronto hangs in the balance.

*Please direct any questions to info@togreekcom.org

Monthly meeting for February 8th 2021 (+video)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών του Συμβουλίου Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2021.

Η μηνιαία συνάντηση – ενημέρωση των μελών από το Προεδρείο του Συμβουλίου Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά, όπως είχε προγραμματιστεί, πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη με πολύ μεγάλη συμμετοχή που σε πολλές των περιπτώσεων κράτησε αρκετά από τα μέλη του σε αναμονή, λεπτών, σύνδεσης και συμμετοχής.

Η συνάντηση μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση και από τον τ/σ https://akritas.tv/ και τα ειδησεογραφικά portal’s, akritascanada.com & akritasnews.com . Για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός έγινε δύο φορές αναφορά, από τον Προεδρεύοντα της συνάντησης-ενημέρωσης και από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Θωμά Σάρα.

Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Θωμά Σάρα και την Δ/νοντα Σύμβουλο του Συμβουλίου NATIONAL ETHNIC PRESS AND MEDIA COUNCIL OF CANADA κ. Μαρία Βουτσινά – Σάρα .για τα οικονομικά, όπως επίσης για την ενίσχυση με διάφορα προγράμματα που “τρέχουν” για την κατοχύρωση και τα εργασιακά των δημοσιογράφων ……

Για όλα τα μέλη του National Ethnic Press & Media Council Canada (NEPMCC)

Η μηνιαία συνάντηση – ενημέρωση των μελών από το Συμβούλιο Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά για τον Φεβρουάριο του 2021,  όπως είχε προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2021.

Η συνάντηση θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση και από τον τ/σ https://akritas.tv/  και τα ειδησεογραφικά portals  akritascanada.com & akritasnews.com

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., ώρα Ανατολικής Ακτής, Eastern Time(US and Canada) με τηλεδιάσκεψη στην δικτυακή πλατφόρμα του Zoom .

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86971221092?pwd=eXQ3anlhUzNNK2VidVpTbS9mb3A4dz09

Meeting ID: 869 7122 1092
Passcode
    : 029107

Facebook/Indiegraf Program

Attached to this email is the PDF version of the program.

The Google Form for applicants can be found here:

https://forms.gle/77BxmRxMgnzMQbvg7

Επίσης, στο άμεσο χρονικό διάστημα θα καλέσουμε ειδική συνάντηση προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη σχετικά με το άμεσο ταμείο.

«τα επώνυμα κουβαλούν τον πολιτισμό μας, ως τις ρίζες μας»

Διαδικτυακή  Εκδήλωση – συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με  θέμα: «τα επώνυμα κουβαλούν τον πολιτισμό μας, ως  τις  ρίζες  μας»

Σας θέλουμε συμμέτοχους να συμβάλετε στην σπουδαία αυτή  συλλογική μας προσπάθεια, καθώς τα επώνυμα κουβαλούν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πολιτισμού ενός λαού ― ως τις ρίζες του.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας και ο Σύλλογος  Σαρακατσαναίων Σκοπίων το «Χελιδόνι», οργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «τα Επώνυμα κουβαλούν τον πολιτισμό μας ως τις ρίζες μας».

Σαρακατσάνικα επώνυμα… αναζήτηση, συλλογή, μελέτη.., για μια παρουσίαση της έρευνας που έχει γίνει ως τώρα και αναζήτηση τρόπων εμπλουτισμού της συλλογής αυτής.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την  σπουδαία και γοητευτική εμπειρία και να συζητήσουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια να μην λείψει ΚΑΝΕΝΑ  Σαρακατσάνικο επώνυμο από αυτή την συλλογή.

Παρουσιάζει και αναλύει  τις πτυχές της  έρευνας ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας κ. Κωνσταντίνος Ντίνας καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.

Συζητούν μαζί μας οι:

  • Γιώργος Καψάλης, καθηγητής, πρ. Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων,
  • Γιώργος Σούρλας, πρ. πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,
  • Μαρία Καρατάσου καθηγήτρια Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης ,
  • Αθανάσιος Βασιλάκος καθηγητής Πολυτεχνείων LTU Σουηδίας & Σίδνεϋ Αυστραλίας .

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη στην αναζήτηση τρόπων εμπλουτισμού της συλλογής αυτής.

Για να συμμετέχετε πατήστε  εδώ:

Σύνδεσμος Zoom: https://zoom.us/my/uowm.nuredpms

Live Streaming: https://www.youtube.com/channel/UChAdaJsJLQpgewcpHcQITuQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ