Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών του Συμβουλίου Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2021.

Η μηνιαία συνάντηση – ενημέρωση των μελών από το Προεδρείο του Συμβουλίου Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά, όπως είχε προγραμματιστεί, πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη με πολύ μεγάλη συμμετοχή που σε πολλές των περιπτώσεων κράτησε αρκετά από τα μέλη του σε αναμονή, λεπτών, σύνδεσης και συμμετοχής.

Η συνάντηση μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση και από τον τ/σ https://akritas.tv/ και τα ειδησεογραφικά portal’s, akritascanada.com & akritasnews.com . Για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός έγινε δύο φορές αναφορά, από τον Προεδρεύοντα της συνάντησης-ενημέρωσης και από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Θωμά Σάρα.

Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Θωμά Σάρα και την Δ/νοντα Σύμβουλο του Συμβουλίου NATIONAL ETHNIC PRESS AND MEDIA COUNCIL OF CANADA κ. Μαρία Βουτσινά – Σάρα .για τα οικονομικά, όπως επίσης για την ενίσχυση με διάφορα προγράμματα που “τρέχουν” για την κατοχύρωση και τα εργασιακά των δημοσιογράφων ……