Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθνοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Καναδά ταράζει τα νερά με την διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στον Βαγγέλη Βασιλειάδη στον τ/σ https://akritas.tv/ και akritasCanada.com.

“….πολύ δουλειά, απόφαση και ενθουσιασμό. Αν όμως δεν την αγαπάς αυτή την δουλειά μην την κάνεις….” διευκρινίζει σε μία αποστροφή του λόγου του και συνεχίζει “…. έχω δοθεί στην εξυπηρέτηση του κοινού. Εκείνο που με απασχολεί είναι, πως θα μπορέσω να εξυπηρετήσω καλύτερα τις πλατιές μάζες ανθρώπων και κυρίως εκείνων που δεν έχουν “φωνή” και οι οποίοι έχουν ανάγκη από κάποιον να φέρει τα προβλήματά τους στην διοίκηση. Αυτό κάνω τα τελευταία 55 χρόνια ….”

Ήθος και φιλεργατικότητα με συνέπεια που είναι παραδεκτή σε τοπικό και πανεθνικό επίπεδο στον Καναδά από το σύνολο των Εθνοτικών κοινοτήτων ειδικότερα στην πολιτεία του Οντάριο που διαμένει.

Αυτά και άλλα πολύ σπουδαία σε μια σημαντική συνέντευξη που δημιουργεί ισχυρές εντυπώσεις σε Οττάβα, Τορόντο, Μόντρεαλ αλλά και Αθήνα……